O nas

Nekatere sanje se uresničijo kmalu, nekatere pa za to, da dobijo krila, potrebujejo mnogo časa. Naše so ene izmed slednjih.

tumblr statistics

Združiti ljubezen do dveh področij, vsako izmed njiju je neizmerno lepo in polno izzivov. Plezanje in razvoj elektronike.

Dvoje svetov, od katerih te vsak potegne vase in zasvoji za vse življenje. Če želiš obstati, napredovati in rasti, oba terjata obilo vloženega truda, časa in nenazadnje denarja. Vendar na koncu, potem ko zadihan in zasopel s pogledom zaobjameš premagano globino in previsje pod seboj, ugotoviš, da je bilo vredno truda.

Da se je vendarle izplačalo. Vsi preplezani metri, vse prebedene noči, vsi napori, vse na koncu dobi svoj smisel.

Po več letih tihe želje smo naposled ustanovili znamko Lep je dan. Ne bo lahko, vendar si drznemo sanjati, da bomo na koncu lahko rekli: Bilo je vredno.

Naše vodilo sta izvirnost in kakovost. Verjamemo, da je možno združiti najprej najbolj iskrive zamisli in potem zavzeto razvojno delo z ljubeznijo do plezanja in na koncu dobiti nekaj, na kar bomo ponosni, vedno številnejši uporabniki – plezalci pa bodo zadovoljni z našimi izdelki tudi zapolnili delček svojega vsakdana.